Tu ce îți dorești anul ăsta?

E perioada aia din an în care magazinele sunt pline de forfota cumpărăturilor pentru sărbători. Peste tot e plin de decorațiuni, zâmbete (false sau nu), cadouri, globulețe, nebunii…. Toți au o problemă/întrebare în cap: ce cadouri să cumpăr? Cu ce să mai impresionez și anul ăsta? Vreo mașină nouă? Vreun parfum scump? Nu știu ce bilet de avion pentru nu știu ce croazieră? O carte poate? E așa de greu să faci o alegere în vremurile astea în care toate astea par atât de importante….

Însă, toate lucrurile pe care le-am alege s-ar dovedi a fi efemere. Bucuria creată de cadoul primit ar dura poate o lună, 3 luni, poate un an… Dar, vine un moment în viață în care realizezi cu tristețe și neputință că oricâți bani ai avea sau ai vrea să ai, nu le poți cumpăra celor dragi ție sănătatea. Mai rău, nu le poți cumpăra mai mult timp pe pământ.

De aceea, vreau ca anul ăsta să te gândești să te dăruiești pe tine. Oferă mai des timpul tău celor dragi, oferă-le o vorbă caldă, o îmbrățișare. Obiectele vor trece, însă gesturile tale vor fi de neprețuit pentru cei de lângă tine…  Și nu numai. Geme pământul de oameni care au nevoie de cineva. Fii TU acel cineva.

 

Please follow and like us:

Post Author: tipadela203

Sunt tipa de la 203. Sunt tipa aia căreia îi spui toate secretele. Sunt tipa aia cu mintea twisted și-un suflet prea sensibil, totuși. Apropo, sunt coffee addicted și ador animalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *