D-ale vieții mele

Missed me? Oh, sunt sigură ca nu. ^_^

În ianuarie m-am externat. Ce am făcut cu viața mea în toată perioada asta? Hmm…Am încercat să rezist. Oh, da! M-am luptat cu monștrii din capul meu, cu toate lucrurile care încă nu îmi dau pace în suflet.

Nici acum nu consider că e ok să vorbesc despre problema de sănătate pe care am avut-o pentru că societatea asta e de rahat. Sau chiar omul e de rahat. Trăim într-o lume în care informațiile sunt la un click distanță…dar e mai ok să judeci și să rămâi prost, nu? M-am tot simțit dată la o parte în diverse situații. Nimeni nu se gandește la ce poate provoca cu o astfel de atitudine, la ce urme pot rămâne….la felul în care ajungi să te simți din cauza celor de lângă tine.

Mi-am găsit tot felul de hobby-uri (sau am încercat): am prăjiturit, am inventat rețete, am modificat alte rețete…am pozat chestii, pisici, câini…lighioane. Dar nu am mai scris. Am simțit că scrisul mă va lăsa descoperită sau mai degrabă va expune tristețea ce se cuibărește adesea în mine. Ah, și să nu uit am făcut terapie cu lighioanele mele. Cum ar zice americanul: „A cat a day keeps the doctor away!”. Așa și eu ^_^. Chiar în acest moment lighioana mea cea mai mică îmi șade în brațe și îmi toarce cu toată iubirea ei. O să las mai jos niște poze cu creațiile mele în materie de prăjiturit și pozat lighioane. Nimic profi dar din suflet.

A, și dacă o să ai vreodată chef de o prăjitură bună de casă te-aștept să-mi scrii. Se rezolvă :D.

 

 

 

 

 

 

 

 

XoXo,

Tipa de la 203

 

Please follow and like us:

Post Author: tipadela203

Sunt tipa de la 203. Sunt tipa aia căreia îi spui toate secretele. Sunt tipa aia cu mintea twisted și-un suflet prea sensibil, totuși. Apropo, sunt coffee addicted și ador animalele.

5 thoughts on “D-ale vieții mele

  Ioana Radu

  (iunie 23, 2018 - 5:33 pm)

  Să reziști în continuare, în ciuda a tot ce ce-ți pune piedici. În urmă cu doi ani am trecut printr-o depresie și, deși nu mi-am revenit complet de atunci, că e oarecum imposibil să ajungem la o formă a noastră de dinainte, mă bucur că am rezistat. S-au întâmplat câteva chestii frumoase între timp și am alte câteva pe listă pe care abia aștept să le împlinesc.

  Make a list. Cu lucruri pe care vrei neapărat să le faci. Și, ori de câte ori poți, trăiește experiențele alea 😀 .

  tipadela203

  (iunie 25, 2018 - 7:46 am)

  Mulțumesc pentru încurajare. Oricum ar fi sunt o luptătoare :). Îmi pare rău pentru experiența ta cu depresia….sunt unele lucruri în viața asta care îți dau daună indiferent cât ești de puternic. Sper sa avem ocazia să batem câmpii la o prăjitură ;).

   undercover^genie

   (august 7, 2018 - 10:20 am)

   E destul sa privim in jurul nostru si cred ca se observa cu ochiul liber ca fiecare trecator are cel putin cate o problema/deceptie. Nu mai vezi pe strada oameni zambind, nu mai auzi oamenii razand zgomotos, vezi oameni tinand in mana un telefon si incercand sa schiteze/imortalizeze zambete care in majoritatea cazurilor ascund problemele zilei de azi (lipsa de comunicare deschisa si constructiva, lipsa de interes pentru relatiile inter umane, lipsa de interes pentru micile bucurii etc). Nu cred ca exista om matur trecut de 18 ani fara deceptii, nu azi. Au impantenit in noi in ultimii 20 de ani lipsa de interes pentru binele aproapelui nostru si invidia si mai ales dorinta de a avea cat mai multe proprietati fizice fara sa punem in balanta partea spirituala. Dar, totul are si inceput si sfarsit, oricat de tarziu lumea se va trezi si va realiza ce ii aduce linistea si satisfactia. So, ppl, nu disperati, faceti lista aia de care se povestea mai sus si care chiar ajuta si aduce satisfactii sufletesti, energie pozitiva….and, Go Planet!! 🙂 Nice to have you back, tinerete fara batranete! 😛 🙂

  tipadela203

  (august 7, 2018 - 2:53 pm)

  Hehe, mulțam. Sper că nu ai ratat postările în care debordam de optimism, undercover^genie 😀 nu că nu l-aș avea mereu. Aștept cu interes momentul în care oamenii se vor trezi la realitate, dar mă îndoiesc că va fi prea curand. Și nu din pesimism. Pur și simplu asta se vede, un regres tragic la capitoul ăsta.

  undercover^genie

  (august 24, 2018 - 8:26 am)

  🙂 Simpatica, de mica. 😛 Hai sa punem un pahar de bere rece cu spuma. Ce vezi tu? Ce vede bautorul de bere? Ce vede un copil? Ce vede un om care nu consuma bere? Chestia cu ceea ce vezi tu sau eu este doar 1% din tot portretul. Poate sunt aspecte care nu le putem acoperi din locul in care ne aflam si cu toate astea tragem concluzii si luam masuri. Chestia e sa nu radicalizam, sa nu generalizam si sa nu fim excesiv de drastici. Cateodata acel 1% rastoarna 99%…si apare soarele. Gandirea pozitiva si cautarea lucrurilor marunte care ne bucura trebuie sa fie primordial pt toti. Nu averi, nu tehnologie, nu basme care aduc deceptii daca nu le realizam. Lucrurile marunte mereu se pot realiza; cum ar fi o drumetie cu oameni dragi, o cina cu oameni dragi, o partida de carti, bancuri…..amintiri din copilarie. :* …sa ne aducem aminte cum e sa fim copii si sa ne bucuram de putin si sanatos. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *