D-ale vieții mele

Missed me? Oh, sunt sigură ca nu. ^_^

În ianuarie m-am externat. Ce am făcut cu viața mea în toată perioada asta? Hmm…Am încercat să rezist. Oh, da! M-am luptat cu monștrii din capul meu, cu toate lucrurile care încă nu îmi dau pace în suflet.

Nici acum nu consider că e ok să vorbesc despre problema de sănătate pe care am avut-o pentru că societatea asta e de rahat. Sau chiar omul e de rahat. Trăim într-o lume în care informațiile sunt la un click distanță…dar e mai ok să judeci și să rămâi prost, nu? M-am tot simțit dată la o parte în diverse situații. Nimeni nu se gandește la ce poate provoca cu o astfel de atitudine, la ce urme pot rămâne….la felul în care ajungi să te simți din cauza celor de lângă tine.

Mi-am găsit tot felul de hobby-uri (sau am încercat): am prăjiturit, am inventat rețete, am modificat alte rețete…am pozat chestii, pisici, câini…lighioane. Dar nu am mai scris. Am simțit că scrisul mă va lăsa descoperită sau mai degrabă va expune tristețea ce se cuibărește adesea în mine. Ah, și să nu uit am făcut terapie cu lighioanele mele. Cum ar zice americanul: „A cat a day keeps the doctor away!”. Așa și eu ^_^. Chiar în acest moment lighioana mea cea mai mică îmi șade în brațe și îmi toarce cu toată iubirea ei. O să las mai jos niște poze cu creațiile mele în materie de prăjiturit și pozat lighioane. Nimic profi dar din suflet.

A, și dacă o să ai vreodată chef de o prăjitură bună de casă te-aștept să-mi scrii. Se rezolvă :D.

 

 

 

 

 

 

 

 

XoXo,

Tipa de la 203

 

Please follow and like us:

Post Author: tipadela203

Sunt tipa de la 203. Sunt tipa aia căreia îi spui toate secretele. Sunt tipa aia cu mintea twisted și-un suflet prea sensibil, totuși. Apropo, sunt coffee addicted și ador animalele.

2 thoughts on “D-ale vieții mele

  Ioana Radu

  (iunie 23, 2018 - 5:33 pm)

  Să reziști în continuare, în ciuda a tot ce ce-ți pune piedici. În urmă cu doi ani am trecut printr-o depresie și, deși nu mi-am revenit complet de atunci, că e oarecum imposibil să ajungem la o formă a noastră de dinainte, mă bucur că am rezistat. S-au întâmplat câteva chestii frumoase între timp și am alte câteva pe listă pe care abia aștept să le împlinesc.

  Make a list. Cu lucruri pe care vrei neapărat să le faci. Și, ori de câte ori poți, trăiește experiențele alea 😀 .

  tipadela203

  (iunie 25, 2018 - 7:46 am)

  Mulțumesc pentru încurajare. Oricum ar fi sunt o luptătoare :). Îmi pare rău pentru experiența ta cu depresia….sunt unele lucruri în viața asta care îți dau daună indiferent cât ești de puternic. Sper sa avem ocazia să batem câmpii la o prăjitură ;).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *