Fii OM

Sunt genul ăla de om care îți dă și cămașa să te ajute atunci când tu nu mai ai nimic, care îți dă un deget, chiar dacă tu ești nesimțit și iei toată mâna și mai vrei si nu știu ce rahat pe lângă. Sunt genul de om care dacă mă suni la 4 dimineața să-mi spui că ți-ai rupt o unghie, eu stau cu tine în telefon pâna îți crește alta și îți trece și supărarea. Sunt genul ăla de om la care te poți întoarce, chiar dacă tot tu ai plecat de N ori și ai luat și cheia după tine. Sunt genul ăla de om de la care poți pleca când vrei cu inima plină, lăsând-o pe a mea goală.

Sunt genul ăla de om care e acolo pentru tine atunci când toți te iau în râs că ești nu știu cum și că ai făcut nu știu ce rahat. Sunt genul ăla de om care te poate înțelege și poate înțelege orice și care nu te judecă. Sunt genul ăla de om care crede în tine și în ceea ce ești sau vrei să fii indiferent de tâmpeniile pe care le debitezi; te susțin și încerc maxim să te îndrum în măsura în care pot și îmi permit eu sau îmi permiți tu.

Sunt genul de om care vede curcubeul din tine atunci când ceilalți te văd ca pe un uragan nemilos. Sunt genul ăla de om care înțelege de ce porți ura aia în ochi și mânia de pe buze, pentru că am răbdare să văd dincolo de „ambalajul” tău mototolit.

Sunt acolo pentru tine. Sunt acolo pentru oricine. Dar nu profita. Nu fii nesimțit, omule. Nu lua mai mult decât ai nevoie. Nu am pretenția să îmi dai. Am pretenția să ai limite. Am pretenția să fii OM.

Nu profita. La un moment dat, omul care îți dă s-ar putea transforma chiar el în uragan. Cheia nu e doar la tine.

 

XoXo,

Tipa de la 203

Please follow and like us:

Post Author: tipadela203

Sunt tipa de la 203. Sunt tipa aia căreia îi spui toate secretele. Sunt tipa aia cu mintea twisted și-un suflet prea sensibil, totuși. Apropo, sunt coffee addicted și ador animalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *