Spitalul – loc de recreere?

Am revenit 🙂

Au fost câteva zile în care ideea de spital și-a spus cuvântul. Injecții, perfuzii…tot tacâmul. Eh, da…Viața e chiar de rahat uneori, mai ales în situația mea. Dar mie tot îmi place și mă bucur de ea chiar și când am perfuzia în venă. 🙂

Apropo de statul în spital, mă uit la oamenii care se mai internează pe aici și nu-mi vine a crede ce aud și ce văd. Eu chiar am zis că aici e ca la pensiune, dar am zis mai mult la modul de caterincă. Însă am auzit des că lumea chiar așa se simte în spital, mai nou. Oameni internați care n-au știut ce-i ăla concediu cu anii și acum se bucura de  ‘vacanță’, se bucură că pot dormi cât vor, că pot mânca la niste ore potrivite….au timp să respire. Spitalul a devenit loc de recreere. Cum vine asta? Trebuie să ne îmbolnăvim pentru a beneficia de liber? Pe bune? Mi se pare extrem de trist ceea ce se întâmplă cu noi. Așa se evoluează? Chinuid oamenii? Așa se ajunge la succes, îmbolnăvind pe cel de lânga tine pentru succesul tau?

Și da, mă mir în continuare. Nu vreau să mă obișnuiesc să trăiesc în societatea asta infectă. Unde-s cei care vorbeau de schimbare, cei care spuneau că dreg, că fac? Până la urmă cred că la asta se referea ideea cu #rezist…. Să rezistăm sclaviei.  Dar cât să mai rezistăm?

Xoxo,

Tipa de la 203

Please follow and like us:

Post Author: tipadela203

Sunt tipa de la 203. Sunt tipa aia căreia îi spui toate secretele. Sunt tipa aia cu mintea twisted și-un suflet prea sensibil, totuși. Apropo, sunt coffee addicted și ador animalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *